joi, 29 mai 2014

Ce a fost mai întîi? Oul sau găina? Mai întîi şi mai întîi EL este

Grădiniţa

Bună Ziua!
~
1. La început a făcut Dumnezeu cerul şi pămîntul.
1/ Întru'nceput a făcut Dumnezeu cerul şi pământul.
1. La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pămîntul.

Trei variante - şi mai sunt şi altele - diferite pentru un început al Bibliei. Cuvîntul care zideşte impune rigoare, dar şi decizie (= sămînţa care va da ROD după soiul său! Cele 3 variante de mai sus au, aparent, acelaşi înţeles. Cu toate acestea, au creat şi creează în continuare dispute).
Eu le-am "încercat" pe fiecare în parte şi am ajuns - cum era şi firesc - în 3 locuri "diferite". Important mi se pare însă altceva: de fiecare dată cînd am reluat unul din începuturile de mai sus, drumul parcurs era virgin, pe măsură ce avansam şi, oriunde aş fi ajuns, de fiecare dată eram în alt loc/acelaşi! Am dedus că ESTE bine!
~
Voi încerca să aduc aici, în acest blog, parte din "Lumea-Şablon" oferită de stilul Tagged&hi5. Pe parcurs, imaginile s-ar putea să dispară; alte "aduceri" s-ar putea dovedi imposibile. Voi trece peste dificultăţile tehnice inerente unui travaliu de copy/paste şi în încheierea acestui prim articol, urez viitorilor mei cititori:
Bine aţi venit! Fiţi Binecuvîntaţi!
~
Cornelius, :)

Citatul zilei 29 Mai 2014 - Joi

Nu cunosc soluţia pentru a atinge succesul, dar ştiu că pentru a eşua e suficient să încerci să mulţumeşti pe toată lumea. (Bill Cosby)

Citation du Jour Jeudi-29-Mai-2014
La personnalité creatrice doit penser et juger par elle-même, car le progres moral de la societé depend exclusivement de son independance. Albert Einstein

articolul 1 articolul următor
Vezi:
a) am citit: Poate fi Facebook-ul o binecuvântare?, blog Inimă de prinţesă, autor BD; a a a a 
a) semn de carte: Patru metode de scoatere a căpuşelor face trimitere către: http://lataifas.ro/ganduri-idei-citate/40626/cum-scapi-de-capusele-infipte-piele-4-metode-naturale-si-eficiente; a a a a 
a) am comentat: a a a a a
a) interesant (?), ori nu (!), pot afla mai tîrziu: a a a a a
a) comentariu în aşteptarea aprobării:
1) Bună Ziua!
Este prea mult spus "binecuvîntare", dar articolul prezintă interes şi se constituie, desigur, într-un [Punct de vedere].
Am ajuns aici prin intermediul unui alt blog care v-a semnalat ... prezenţa. Este bine că nu rămîneţi doar în facebook, ci încercaţi să "va desfăşuraţi" mai amplu, prin intermediul unui BLOG.
Dumnezeu ESTE pretutindeni! Dar mai ales este ... în lumea REALĂ, care include - uneori - şi acest Virtual (NET) cu multiplele-i sale posibilităţi de manifestare.
~
Cornelius, :)
2) Bună Ziua!
Această reţea de comunicare - facebook - este ok prin simplul fapt că oferă [Istoric]. Are Comunicare "instant" - care poate deveni chiar stînjenitoare, uneori - şi mai oferă posibilitatea de a accede (spre vizionare) orice Profil care "se lasă ... deschis", inclusiv cele de VIP.
Desigur că nu trebuie să confundăm [Lumea Virtuală] cu cea Reală, chiar dacă Dumnezeu este prezent pretutindeni.
~
Cornelius, :)
~,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu